VANOS S.A.

Παροχή υπηρεσιών ναυτιλίας

Η ΒΑΝΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1929 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ναυτιλίας, καταφέρνοντας λίγο πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής, στην τρίτη γενιά την οικογενείας Βανός, να είναι από τους πλέον δυναμικούς και ενεργούς οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα, που λειτουργεί με ισχυρή παρουσία σε παγκόσμια κλίμακα. Με μια μεγάλη γκάμα εγνωσμένης αξίας και διεθνούς αναγνώρισης προϊόντων, η ΒΑΝΟΣ Α.Ε., παρέχει λύσεις στη ναυτιλία, την ευρύτερη βιομηχανική δραστηριότητα και  τομείς του δημόσιου τομέα με έμφαση στις ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.

Τα ιδιόκτητα γραφεία και οι αποθήκες της εταιρείας μας, βρίσκονται στην καρδιά της ναυτιλιακής δράσης της χώρας, στον Πειραιά, σε μια έκταση 12.500 τμ., όπου απασχολούνται περισσότεροι από 110 εξειδικευμένοι υπάλληλοι, με ιδιόκτητο στόλο 35 οχημάτων, ενώ παραπλεύρως των εγκαταστάσεών μας  λειτουργεί από τον Μάιο του 2020 πολυώροφο κατάστημα λιανικής πώλησης, που παρέχει πληθώρα επιλογών προϊόντων, με έμφαση στην ασφάλεια, για τον εργαζόμενο στη Βιομηχανία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, την Πολιτική Προστασία αλλά και τον απλό ιδιώτη που αναζητά πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητά του.

Ο συνολικός αριθμός των προϊόντων μας αποτυπώνονται σε 177.000 κωδικούς, που στεγάζονται στις αποθήκες μας και προέρχονται από εισαγωγές και αντιπροσωπεύσεις. Οι κωδικοί των αποθεμάτων ισούνται με το 80% του όγκου των προϊόντων, που εξολοκλήρου διανέμονται και είναι έτοιμοι για άμεση αποστολή. Μια σύντομη λίστα με τις εταιρείες που εκπροσωπούμε, χωρίς το χαρτοφυλάκιό μας να περιορίζεται σε αυτές, είναι οι εξής:

3M Scott, 3M Peltor, 3M EAR, 3M Sala, 3M Scotchlite, 3M Speedglas, Zarges, 5.11 Tactical, Peli, Portwest, Seyntex, A-SPE, Thoni, Nitto Kokhi, A-Tech Handok, Wolf, Nexus, Bright Star, Thiele, Cobolt, Mica, Molyslip, Barska, Nightsearcher, DHR, JRC, OneOcean,.

Η ΒΑΝΟΣ Α.Ε. είναι ένας από τους μεγαλύτερους πράκτορες χαρτών της Υδρογραφικής Υπηρεσίας της Μεγάλης Βρετανίας (UKHO) παγκοσμίως, και εξουσιοδοτημένος διανομέας όλων των ναυτιλιακών εκδοτών. Έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώνουμε κατ ‘απαίτηση χάρτες σε 4,6 δευτερόλεπτα, που ενημερώνονται με ελεγχόμενη ακρίβεια, όντας ο μόνος πράκτορας της UKHO που έχει αυτήν την τεχνολογία αιχμής.

Χάρη στη στρατηγική χάραξη και εφαρμογή της πολιτικής ανάπτυξής της, η εταιρεία έχει αναλάβει νέες αντιπροσωπείες, συνθέτει νέες συνεργασίες, με εταιρείες του υψηλότερου επιπέδου επιχειρηματικής δράσης και ποιότητας, παγκοσμίως αναγνωρισμένες, ενώ πλέον είναι πιστοποιημένη από την 3M SCOTT ως ο αποκλειστικά εξειδικευμένος συνεργάτης της στα προϊόντα CBRN (ΧΗΜΙΚΟΥ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ). Ο συνεχής εμπλουτισμός του καταλόγου συνεργατών και προϊόντων συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξή της ΒΑΝΟΣ Α.Ε. σε μια εταιρεία γενικού εμπορίου.

Η ΒΑΝΟΣ Α.Ε. διευρύνοντας τις δραστηριότητες της, εξακολουθεί να παρέχει μια τεράστια ποικιλία και υψηλή ποιότητα σε μια πολύ απαιτητική αγορά, ενώ δεν φείδεται κόπων  να παραμένει ακριβής και αποτελεσματική. Η εταιρεία μας ελέγχεται οικονομικά από έναν από τους πιο έγκυρους ελεγκτές παγκοσμίως, τη Moore Global, και ταυτόχρονα συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και διαχείρισης, καθώς η εταιρεία μας έχει λάβει πιστοποιήσεις ποιότητας από το Lloyd’s Register Quality Assurance σύμφωνα με: το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001: 2008, το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000: 2005, το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης BS EN ISO 14001: 2015 και BS EN ISO 45001: 2018 για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία. Επιπλέον, η ΒΑΝΟΣ Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί ως «Πλήρως Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας» (AEOF) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τελωνείων (WCO).

Δίνοντας έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση και την διαρκή ικανοποίηση στα σχόλια των πελατών και συνεργατών μας, η ΒΑΝΟΣ Α.Ε. διατηρεί και υποστηρίζει μακροχρόνιες επαγγελματικές και επιχειρηματικές σχέσεις, καλά θεμελιωμένες και εδραιωμένες, με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες επιχειρηματικής ηθικής.

Παρακαλώ πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας www.vanos.gr για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στο χαρτοφυλάκιό μας.

Πάντα στη διάθεσή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικό: Δημ. Μουτσοπούλου 96 & Σερίφου, Πειραιάς, 185 41

Υποκατάστημα: Δημ. Μουτσοπούλου 89Α , Πειραιάς, 18541

τηλ.: 210 4278700

fax : 210 4278720