ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΓΑΘΗΣ

ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιούμαστε για πάνω από 40 χρόνια στο χώρο της εστίασης, από το 1971 έως σήμερα, με την 3η γενιά να έχει αναλάβει πλέον τα ηνία.

Κύριο χαρακτηριστικό μας γνώρισμα είναι το παραδοσιακό χωριάτικο ψωμί με φυσικό προζύμι που «πιάνει» περιοδικά η γιαγιά της οικογένειας ακόμα και σήμερα.

Η οικογενειακή επιχείρηση έχει επεκταθεί με την δημιουργία άλλων 6 καταστημάτων σε όλη την Αττική και τη δημιουργία ιδιόκτητου χώρου παραγωγής βουτημάτων, παραδοσιακών πιτών και κριτσινιών και ζαχαροπλαστείου για την παραγωγή γλυκών. Οι υπηρεσίες της οικογενειακής επιχείρησης έχουν προσαρμοστεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας και έχουν επεκταθεί στους τομείς catering για κάθε είδους κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση, καθώς και στη διοργάνωση βαπτίσεων, γάμων και παιδικών πάρτυ.

Στους Φούρνους Αγάθης, αν άλλαξε κάτι με την πάροδο των ετών είναι οι γενιές που αντικαθιστούν η μία την άλλη, αλλά και η ακονισμένη ματιά στις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών μας. Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι όλα όσα έχουν σημασία: η ποιότητα, το μεράκι, η σκληρή δουλειά κι ο σεβασμός στον πελάτη.

Η εταιρεία «ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΓΑΘΗΣ» ξεκίνησε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό.

Με την σύναψη της παρούσας συνεργασίας οι «ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΓΑΘΗΣ» παρέχουν στο στρατιωτικό και πολεμικό προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού -20% έκπτωση στις αγορές τους από τα κάτωθι καταστήματα:

• Δερβενακίων 92, Σχιστό Κορυδαλλού
• Φαβιέρου 4, Χαϊδάρι
• Γρηγορίου Λαμπράκη 345, Κερατσίνι
• Ελευθερίου Βενιζέλου 11, Αγία Βαρβάρα
• Λεωφ.Γαλατσίου 88, Γαλάτσι
• Λεωφ.Αμφιθέας 30-31, Π.Φάληρο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210-4949787