ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑN ΠΟΔΗΛΑΤΗ.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη Σαλαμίνα. Σε εμάς θα βρείτε ποδήλατα όλων των τύπων (όπως παιδικά ποδήλατα, γυναικεία, mountain bike, bmx, fitness, trekking, City, Road και σπαστά ποδήλατα) από επώνυμους κατασκευαστές, αλλά και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με το ποδήλατο.

Στο SALAMINA CYCLING μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το ποδήλατο. Εργαζόμαστε και είμαστε δίπλα σας καθημερινά για να προσφέρουμε το καλύτερο για όλους, αξιοποιώντας την αγάπη μας για το ποδήλατο. Έτσι, εμπνέουμε τους ανθρώπους να χαμογελάνε, να κάνουν καινούριους φίλους, να γυμνάζονται, να αποταμιεύουν, να βοηθούν στη βελτίωση του περιβάλλοντος και της υγείας τους κάνοντας πετάλι.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα πάντα: από αξεσουάρ ποδηλάτων και ανταλλακτικά μέχρι ρουχισμό και οτιδήποτε αφορά το ποδήλατό σας. Με ειδικές τιμές για σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση. είμαστε δίπλα σας στην αγορά ποδηλάτου και σας βοηθάμε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς. Σε όλα τα προϊόντα μας παρέχουμε εγγύηση και υποστήριξη μετά την αγορά.

Η εταιρεία παρέχει service, πώληση ποδηλατών, ανταλλακτικών και ρουχισμού για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία ποδηλάτη.

Η εταιρία μας SALAMINΑ CYCLING είναι χορηγός και υποστηρικτής της ομάδας ΠΡΩΤΕΑΣ.

Εταιρείες ποδηλάτων

SPECIALIZED

MONGOOSE

IDEAL

LOOK

ORIENT

KTM

ATALA

SCOTT

MATRIX

HARO

FOCUS

LOMBARDO

BOTTECCHIA

JUMPERTREK

GT

ORBEA

OLYMBIA

TORPANDO

SECTOR

ESPERIA

LEADER

Σε όλα τα ποδήλατα οι τιμές είναι από τις καλύτερες της αγοράς. Σε όλα μας τα προϊόντα θα έχετε πολύ καλή έκπτωση. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Το κατάστημα μας βρίσκεται στη Λ. Σαλαμίνος 264 Σαλαμίνα. 18900, τηλέφωνο 2104640063