Η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου και προσφέρει στους πελάτες της πολλές και καλές επιλογές!!!

Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο, ιδιόκτητο σύγχρονο συγκρότημα στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα επί της Λ. Αθηνών 243Α καθώς και ένα κατάστημα στο Μοσχάτο, επί της Πειραιώς 9. (Tο κατάστημα στην Πειραιώς 9, αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο εμπορίας, ανταλλακτικών RenaultDaciaPeugeotCitroen. Πρόσφατα προστέθηκαν και τα ανταλλακτικά Nissan.

Η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. έχει την επίσημη αντιπροσωπεία RenaultDacia (Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής), και διαθέτει:

  • Τεράστια ποικιλία καινούργιων αυτοκινήτων Renault καθώς και εγγυημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από διάφορες μάρκες, με δυνατότητα ανταλλαγής.
  • Τεχνικές υπηρεσίες (service – φανοποιείο –βαφείο), υψηλού επιπέδου.
  • Πλήρη γκάμα γνησίων και aftermarket ανταλλακτικών όλων των τύπων των αυτοκινήτων RenaultPeugeotCitroen– –(Χονδρική-Λιανική).

 

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Α/Α ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
1. Αυτοκίνητα μάρκας Renault -Dacia καινούργια. Δώρο επιπλέον βασικού εξοπλισμού:

Συναγερμός και Parktronic με τοποθέτηση.

2 Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα παντός τύπου. Έκπτωση 300 € από τιμές καταλόγου λιανικής
3 Συνεργείο για όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων. Έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά από τις τιμές καταλόγου λιανικής
4 Φανοποιείο για όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων. Έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά από τις τιμές καταλόγου λιανικής
5. Ασφάλειες με τις ίδιες καλύψεις: Χαμηλότερες τιμές στο ισχύον ασφαλιστήριο αυτοκινήτου, σε περίπτωση που μετά τη λήξη του, η ανανέωσή του αντικατασταθεί με νέο συμβόλαιο, που θα εκδοθεί από το Πρακτορείο Ασφαλειών της εταιρείας μας.  

 

 

 

Χαμηλές τιμές !!! Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα έως 12 άτοκες δόσεις!

6 Έλεγχος ΚΤΕΟ με κάρτα

(τιμή 55 €)

42 €